Mai havia pujat a la Mola… Només havia estat per la zona en una sortida cap a la banda de Mura amb la colla d’en Miravet de Mossenhoms.
Això no pot ser.

Teniem pendent una de les sortides intersetmanals amb en Marc i a últim momnet decidim de fer una volta que tenia guardada de Wikiloc pel parc del Munt i l’Obac.
Sortim del coll d’Estenalles i encarem el Montcau, cimet fàcil però tornar-hi amb els nens pot ser divertit, una mica de grimpadeta i al cim.
Hem triat mal dia per gaudir del pasissatge.. una boira espessa ens acompanyarà per tota aquesta banda del parc natural.

Una serie de corriols i camins del tot “corrribles” ens portaran cap al cim de la Mola. La imatge que tinc al cap de fotografies vistes per internet, no la veig.
Entre la boira i fins que no hi som a pocs metres apareix el monestir. Hi haurem de tornar, per veure la panoràmica i fer-hi un bon àpat.
Fa fred. Parada mínima i avall.

Anem baixant cap a Can Pobla i Can Robert.A baix creuem la carretera del parc cap a la urbanització de les Pedritxes i els Rourets.
Aquí agafem un troç del camí de la Matagalls-Montserrat, quins records! Anirem pujant per la banda de l’Obac, hem de recuperar tot el desnivell perdut fins al coll d’Estenalles.
Passarem per sota el cim del Castellsapera i gaudim de trams preciosos del GR5.

En 3h10′ tornem a ser al cotxe al Estenalles.23kms i 100m+
Bona volta i bona descoberta de les 2 vessants del parc natural. Hi hem vist moltes possibilitats, hi haurem de tornar, ens ha encantat!

El track:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Deixar un comentari

Subscribe without commenting

RSS Feed 2.0