Només havia estat un cop a la zona de Malanyeu, a la serra del Catllaràs, zona salvatge i desconeguda eclipsada per les grans serres i cims propers, Queralt, Rasos, Ensija…
La descoberta va ser gracies al koala Martox i juntament amb en Luigi. Vrem fer una bona volta per tota la serra. El post.

Aquell primer cop varem fer 38 kms amunt i avall! Avui només vaig amb la intenció de caminar una estona i fer uns quants geocachings

Surto de la casa de Malanyeu molt d’hora, poc desprpès de les 6, i encaro el camí ample fins al desviament del graell de Cal Pigot.
Impressionant. Aigua per tot arreu, humitat altíssima. Només començar ja vaig xop, i amb els 3 o 4 passos de rieres i rierols acabo amb els peus molls, molls.

Malanyeu

Malanyeu

El tram de grimpadeta per la corda i l’escala està força relliscòs, però no suposa massa dificultat. El salt d’aigua del “forat” ompla el pas.

Desprès de passar el graell, camí espectacular cap amunt, tram cde coriol maquíssim.

Malanyeu

Un cop a dalt, em desvio una mica per anar a veure la roca foradada i fer el seu geocaching. Vista excepcional, tot i que encara hi ha una mica de borinia.

Malanyeu

La baixada la faig per una drecera que enlaça amb un camí ample que baixa ràpidament. Bones pistes que em porten cap a l’altre costat de la vall.
Al Cingle de la Pona hi ha un altre catxé, i una bona vista d’allà on baixo.

Desprès intento seguir el track que porto i/o el PR marcat. No em serveix de gaire, em perdo pel mig del bosc i rapidament em trobo mig perdut… Calma, reculo força fins veure maca de PR que no segueix el track però el segueixo, almeyns em portarà a algun lloc…
Més avall veig que el camí ample i el track que poto s’atansen, perfecte.

Trobo el corriol per anar cap al grau, un pas molt original, amb una roca que fa de pont natural.Dins el grau, l’últim catxé d’avui.

Malanyeu

Baixada rapida fins Malanyeu, tornant a passar per llocs poc marcats, amb herba alta i humida i un parell de passos de riera amb aigua als turmells.
Total xop com un gat cap al cotxe.. 🙂

Una petita volta per un lloc amb una màgia especial.

EL track que seguia, de l’Elizir :
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1368031

Totes les fotos :
http://www.flickr.com/photos/malfieten/sets/72157626903748799/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Deixar un comentari

Subscribe without commenting

RSS Feed 2.0