Ports Mítics 2015, etapa 1

L’any passat ens ho vam passar tan bé pujant i baixant per uns quants colls dels que consideravem mítics per la seva rellevància en proves com el Tour de França, com el Torumalets, Aspin…, que aquest any hem volgut continuar l’aventura.
La idea d’enguany és fer una volta circular en 4 etapes, sortint i arribant  Puigcerdà.

Els dies que triem per fer la sortida son els més calorosos de l’any! L’any passat varem passar fred en alguna baixada. Això aquest any no passarà. Si mirem la part positiva és que podem anar ben poc carregats de pes.

No podem sortir fins la tarda de dimecres, a les 4 som a Puigcerdà per començar l’aventura. La pitjor hora pel sol i al final resultarà potser la més dura, si més no psicologicament. Això de sortir tard i amb horari molt concret d’acabar pressiona…

Sortim de Puigcerdà ben animats, tenim per davant gairebé 50 kms en baixada. Pim-pam pim-pam i ens presentem a la Seu on parem a un bar a refrescar-nos i carregar aigua. Anem molt bé però fa molta calor.
Continuem cap Adrall i comença el troç heavy, el port del Cantó. 25kms pujant. Hem de pujar això i ja baixada franca fins al hostal.
La pujada se’ns travessa una mica massa.

 

Canto Adrall

 

 

IMG_20150701_190844

Per fi fem el coll i avall, això ja està fet. Dormim a l’entrada de Sort.

C360_2015-07-01-20-29-03-894

 

Totes les fotos