Punk Trail de Calaf

A Calaf sempre comentavem amb els corredors de la zona que calia fer una cursa, però mai ens hi llençavem. Molta feina, responsabilitat…

ELs companys del jovent de la Festa Menor, la festa major alternativa del poble volien fer una cursa com un més dels seus actes i van enterarse del rotllo PunkTrail que tan bé havia funcionat a Sallent i a Fonollosa.
La filosofia PunkTrail és la d’estar a l’altra banda de les mega curses, cares, series i professionalitzades. Per correr no cal carnet ni diners!

Amb la filosofia Punktrail, la base de l’esperit dels Koalasteam, que per cert són uns dels col-laboradors amb la organització, juntament amb la gent de Fonollosa, us presentem la 1a edició de la PunkTrail de Calaf, el proper 1 de setembre a les 9 del matí.

Els corredors de la zona hem col-laborat amb els joves de la Festa Menor, sobretot en l’elaboració dels 2 recorreguts i de la gestió de la cursa, avituallaments, marcatge, neteja…
Us hem preparat 2 circuits, un de 12 kms, suau, uns 300m+, per tothom una mica avesat a correr.
El circuit llarg és més heavy… uns 25 kms, amb 800m+ i alguna pujada i trencacames importants.
El circuit llarg puja a l’emblemàtic castell de Boixadors.

Doncs us esperem a Calaf. Ens ho passarem bé segur!
La prova no és competitiva i al acabar podeu gaudir, i si veniu amb familia encara millor, dels actes de la Festa Menor i de la Fira de l’Eix que escelebra el mateix dia.
La Festa Menor munta espectacle infantil i tallers durant tot el matí.

Més info, inscripcions, recorreguts a la web de la punktrail …

Salut, kms i bon rottlo!

2 pensaments a “Punk Trail de Calaf

  1. Albert,
    Hi estic inscrit i si el maleït tendó del peu dret em deixa hi penso ser perquè comparteixo plenamnt aquesta filosofia. Això sí, la curta perquè encara que tingués lesió, tampoc estic en forma com per aguantar la llarga amb una certa dignitat com per disfrutar-la del tot.
    Salutacions ben cordials.
    JC

Els comentaris estan tancats.