Trobada Inter Ska-mot a La Garriga

Me n’entero gracies al forum de Corredors.cat que Dissabte 12 es prepara una sortida inter-skamotaire per la zona de la Garriga, els cingles de Bertí ( hem sembla…).
M’encanten aquestes sortides en grup, puc coneixer més malalts del running muntanyenc, zones noves on mai hauria corregut i sobretot, gaudir d’un esmorzar i companyia impressionant !

L’excusa de la trobada era  a més l’aniversari de L'”Avi Mena”, paga les cerveses de l’emorzar ! ( que no van ser poques !)
A més el recorregut està pensat i marcat pel “massa”, un dels cracks dels ultra català.

A les 7 en punt ( 1h20′ de cotxe despres…),  sortim a fer la sortida prevista, gairebé tothom amb frontal, encarem els 2 “cims” de la jornada, primer PuigGraciós i despres El Clascar, a un ritme relaxat i fent parades de reagrupament sovint.

LA Garriga

LA Garriga

LA Garriga

El circuit em surt d’uns 19kms i en 2:20′.

LA Garriga

Dutxa i a esmorzar ! ( la sessió tècnica…).

Gran, gran esmorzar, feia temps que no reia tant en un taula. Unes Voll-Damms, botifarra amb seques , cafes i copes van ser ingerits pels assistents, fins i tot es van poder veure alsguns SantHilaris…
Batalletes de l’abuelo, el cunyat, en guido, Sergi, Carles Martorell, Albertus, Bodi…(poso només els que tenia més propers…) van fer que la ST fos un èxit rotund. Per acabar uns futbolins i tot ! 🙂

En resum, gran sortida i gran companyia, coneixences noves i ruta nova, que més puc demanar ? ( bueno, si… la forma d’en guido… 🙂 )
Per cert, Felicitats AVI MENA !
LaGarriga

Un pensament a "Trobada Inter Ska-mot a La Garriga"

  1. Cada vegada ens assemblem més als ciclistes aquells de la panxa grossa q pedales 1h i n’esmorzen 2…
    Ja m’han dit que m’és d’un va sortir en globus. A mi m’encanta sortir calent de l’esmorzar 🙂

Els comentaris estan tancats.