Els amics de corredors.cat organitzaven la VII edició de les 24 hores en pista per ajudar a obtenir fons per la Marató de Tv3 d’enguany.
Aprofitant que feia de “taxista” per la Sandra a Barcelona, m’apunto a última hora per fer els 10km.

Arribo ben d’hora a les pistes de Can Dragó i puc al·lucinar amb els companys que fan una de les proves programades : les 24 hores ! Tan individuals, com per parelles i per equips. Porten 20 hores non-stop ! I n’hi ha que encara corren…. mare meva !

A les 10 està prevista la sortida dels “marietes” de 10.000.
Tinc temps per saludar als companys correcats coneguts, animar als corredors, sobretot al bodi que s’està fotent un tute…, familiars… i la fotografa gairebe oficial, l ‘Assumpta :- ) gracies novament !

Jo no he corregut mai en pista, i a més la velocitat no és pas el meu terreny, però ara que començo a preparar la Marató de BCN m’hauria d’espavilar una mica…
Hem de fer 25 voltes, intentant no descomptarse, a meta hi ha el número de voltes que li falten al primer, però com ens avança més d’un cop… jo opto per comptar els cops que em passa el primer i al final fer el número de voltes que em falten…

Comencem forts, a 4’/km. Jo això ho aguanto 3 o 4 voltes. Baixo una mica el ritme per anar més còmode, a 4’20s/km vaig “bé”. A partir de la 4 o 5 volta fins al final, com un rellotge.
El crack del Roland, que dissabte havia guanyat els 5000m, em passa 4 cops, per tant, quan ell acaba jo faig 4 voltes més…

També passo força corredors, continuament et passen o passes gent, arriba un punt que no saps quan vas ni si el que passes va a la teva volta o no… jo al meu ritmet i anar fent.
Els últims 200m apreto una mica les dents per treure uns quants segons… Al final 43’05.
Satisfet. però amb la sensació que no m’he exprimit del tot. Crec que haguès fet unes quantes voltes més al mateix ritme… però em pasa sempre això, veig que puc correr més estona però més ràpid no… 🙂
Haurem d’entrenar més.

La sensació de correr en pista és rara, pots anar  a un ritme constant perque no hi ha cap variació en el terreny però les voltes, i només son de 400m, es fan llargues… un km en ruta sembla més curt que 2 voltes i mitja. Ara bé, per entrenar no m’ha desagradat, si en tinguès unes aprop potser de tan en tant estaria bé fer unes voltes.

Prou rotllo.

Per acabar felicitar i agraïr als voluntaris organitzadors. Un 10 !
Moltes gracies per l’esforç.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Deixar un comentari

Subscribe without commenting

RSS Feed 2.0