PunkTrail del Pont de Vilomara

logopetitpngmarc3a7
Els companys del Pont de Vilomara agafen el relleu de Calaf i ens preparen la seva PunkTrail, la primera edició. I vist l’èxit, segur que no serà pas la última.
Al Pont de Vilomara son valents, tenen preparats 4 recorreguts, 10, 15, 24 i 44 kms aproximadament cadascun, per triar i remenar, per tots els nivells.

Personalment no vaig gaire fi, mig lesionat del soli i amb poc temps si vull gaudir una mica de diumenge en familia. Costa molt compaginar-ho tot!
Decideixo fer un recorregut curt per ser aviat a casa. En Marc s’apunta a la idea, té boda al migdia i a les 11 cap a casa.

Arribem al Pont quan es dona la sortida als valents de la Marató, son una bona colla. Ells gaudiran possiblement del millor circuit, s’endinsa pel Parc de Sant llorenç del Munt, per la zona de Mura…
Animem la sortida dels maratonians i encara tenim temps d’anar a fer un cafè abans de sortir nosaltres.

Ens presentem a la plaça, força cares conegudes. El banc d’aliments a ple rendiment, van aplegar 1500kg de material! Punkis però solidaris.

IMG_0441

En Guillem de Prats de Rei s’apunta a la nostra idea de retallar el recorregut i sortir amb els de 24 però fer-ne 15. La recent paternitat no deixa entrenar gaire…
Sortim desprès d’un breu briefing i de saludar als companys de la Punki de Calaf que s’encarreguen del segon avituallament.

Sortida i amunt. Un bon corriol de pujada, maco, em molesta el soli però vaig fent. Es pot correr i anem xerrant amb el Guillem i en Xuti. Abans del km 4, avituallament, més ben dit megaperformance. Els companys de Fonollosa i Salelles tenen un muntatge espectacular. Aprofitant la bellesa de la cripta de Sant Jaume de Vallhonesta, ens tene preparat un passatge del terror, boira, fum, musica, soroll, sang, individus amb motoserra… Un 10, de veritat. Quin tip de riure!

terror

Desprès de l’avituallament-performance, es separen els circuits, ens despedim del Xuti i en Belmonte i retallem vilment! Baixada molt tècnica i cap a buscar el segon avituallament. Hi arribem molt d’hora, els companys de Calaf, el Pillu, en Vip i el Joan estan acabant de muntar el “tinglado”. No esperen gent tan aviat. Per sorpresa nostra també arriben el Sergi Cots i un company, que fent la marató, s’han saltat el desviament de la mitja. No passa res.
Ens despedim dels de Calaf, i pugem cap al Puig Gil, l’altre avituallament, el dels Koales. També estan acabant de preparar les coses.
Desprès, vistes les fotos, es va “complicar” el tema… 🙂

Corriol per una carena llarguissim, precios. Baixem cap al poble i cap a casa.
Una altra punktrail i com totes, Perfecta!

I el dia 10 de Novembre Punktrail de Manresa!