Camí de Cavalls

Aquest agost, escapada a Menorca, zona sud, SonBou.
En 10 dies, 5 sessions de running de diverses distàncies que em permeten fer una idea del Camí de Cavalls, una ruta circular que passa ben a la vora de la costa per tot el perímetre de la illa. Total, 195 kms de puja i baixa a gairebé totes les cales de Menorca.

Els trams que he pogut probar, només del sud son fantàstics. Sortint de SonBou, a l’est, capa Cala en Porter i a l’oest cap a Sant Tomàs, Cala Galdana…
El camí evita molt la sorra, els trams de platja son pocs i curts, almenys en aquests trams, i s’endinsa força a l’interior quan fa falta superar alguna tram “d’ificil”.

El marcatge, en els llocs no urbanitzats és perfecte, fites cada 25 metres com a molt. Ara bé, en els llocs habitats es perd rapidament. Cal anar amb el track al gps si no es vol perdre molt de temps…

El camí és un continu obrir i tancar portes de camps, la típica porta de fusta amb balda de les illes, cal assegurar de tancar bé perquè en molts camps hi ha bestiar lliure.

Més informació :
http://camidecavalls.bloc.cat/
http://camicavalls.wordpress.com/
Reman
Ser13gio, Non-stop !

La busqueda d’informació i el poc que he vist a l’illa m’han engrescat i molt ! Projecte pendent ! Ja veurem com i quan però a la llista.

Deixo el track d’una ruta desde SonBou per si algú hi va de vacances, un tram del camí de cavalls fins a la bonica cala de Binigaus, deixen el camí per pujar fins a la cova des coloms, gran bauma, espectacular !

Track

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 respostes to “Menorca: Descobrint el Camí de Cavalls”

 1. Luigi Va dir:

  Sembla que t’ho has passat bé, oi?
  L’any passat a Menorca també vam estar molt bé, tot i que cada dia feia un pèl de xafogor pel meu gust. També vaig informar-me sobre Camí de Cavalls i vaig fer un petit tram prop de Maó, que precisament no em va agradar. Curiosament hi havia els mapes del projecte a la casa on estàvem (ens la van deixar uns amics d’allà que eren de vacances a un altre lloc!!!) i pel que ens van explicar, el projecte feia temps que s’havia de formalitzar però no acabava d’enllestir… ara ja sembla una realitat…mmm… potser a la tardor? jo m’apunto!!!

  PD: bons enllaços, el d’en Sergio el vaig seguir on-line (quins avenços!)

 2. Sancli Va dir:

  Osti nano, jo en vaig fer un tram a finals de juliol, de Ciutadella a Cala Morell, molt xulo i solitari,… Això s’ha de plantejar en serio,…

 3. nacho martin Va dir:

  Hola visitar http://www.reman.es encontrareis toda la informacion sobre el cami de cavallsm mapa perfil fotografias y mucho mas…

 4. Malfieten Va dir:

  Muchas gracias Nacho !
  Informacion muy detallada y útil.

Deixar un comentari

Subscribe without commenting

RSS Feed 2.0